Posts

Showing posts from January, 2014

Beauti Giveaway #1 by rafydahouse!

Image
Ohh hi. Assalamualaikum semua!!

Ni lah first time dalam hidup sy buat GA. Memandangkan ni first GA dr sy, so, kalau ada kesilapan sedikit tu, harap anda sekalian alam dapat memahami k. Pelik lah kan tiba-tiba buat GA. hahaha. Sy pun pelik juga. Tapi memandangkan hati ni baaaiiiikkk sangat, so, tunggu apa lagi, buat lah GA. Walaupun no follower yet (baru sorg, my kawan terbaik) tapi sy tetap juga bersemangat buat GA ni. Entah lah ada juga ka yg join. kuangkuangkuang ~

Pengenalan serba sedikit tentang GA ni. GA ni tidak disponsor oleh mana2 pihak. Hadiah2 yg bakal dimenangi oleh para peserta yang bertuah, 100% pocket money sy. And page fb yg anda perlu like adalah 100% dikendalikan oleh sy sendiri. Pendek kata, itu page sy. Yes, sy berniaga. So, sekali sekala belanja korang, apa salahnya kan. hehehehe. Okay, syarat2 pun senang ja. Simple and dimple. kikikikih.






SYARAT-SYARAT. 
1. Mestilah warganegara Malaysia dan mempunyai blog. 2. Buat entry bertajuk "Beauti Giveaway #1 by rafydahouse&q…