Posts

Showing posts from May, 2016

Youtube?

Helo ladies. Ssup yo Okay. Memandangkan i have soooooooo many makeup, so sy start youtube now. And seriously, sy betul2 xperasan sy pernah upload 1 video gyaru makeup like a year ago. Wow. Langsung x ingat pun video tu. Sebenarnya mau habiskan makeup yg banyak ni cepat2 sbb ofcoz mau beli baru kn & also hello xkan makeup tkda expired date babe. Ofcoz ada kan. The bad thing is, i film using my phone (samsung note4) and edit pun using viva video. Upload pun pakai fon ja. Bcoz i dont have wifi at home now. Pakai je la data fon. Ek eleh, burung hantu kan adaaa. Hahahaha. And also makeup yg sy buat ni memang siiiiiiimple2. Just the eyes. Kalau mau tengok full face/finished makeup(?) Please dont shy shy cat follow me on instagram @rafyydah. Update blog ni pun guna fon juga. Memang x bole upload gambar so korg kena follow insta juga utk tgk full makeup look utk video ni.
This is my newest video : park jiyeon inspired makeup look.  click here baby