Dapat cermin mata MURAH!

Hai ♥

Sy pun x perasan bila mula rabun. Makin lama makin sakit mata sebelah kiri ni. Dah x tahan sangat, so pergi lah cek mata. Harga cermin mata (bingkai + cermin + anti calar) RM360. Ni pun katanya harga yang paling murah after less dah tu. 50 kali fikir pun sy rasa sayang betul duit tu .hahahhahaha. So, sy xjadi lah buat cermin mata di kedai tu.

Kelmarin sy pi k.k. Kebetulan pi 1B, jumpa pula kedai cermin mata yg muuurah ♥♥♥♥ Harga bingkai yg paling rendah RM58, lepas tu ada RM70++, ada yg RM100++. Yalah, sy kan mau saving sangat. So, pilih lah bingkai yg paaaaaaaaling murah => RM58. Oooopss, lupa bagitau, BUY 1 FREE 1. hahahahaha. Rezekiiii. Rezekiiiii. Dan sy pun pilihg lah cermin yg terrrrrrmurah sekali RM40 sahaja. Hahahaha.

Cermin tu pun ada byk pilihan. Paling murah RM40++, Lepas tu RM90. lepas tu seratus lebih. Siap dalam masa setengah jam ja!! Happynyaaaaaaa. huhuhuhu. Syukur Rezeki Allah. Kalau x, melayang RM360. fuuuh. hehehehe. ekonomi sekarang ni tk berapa OKAY, so, kena lah pandai2 berjimat. hehe.

Nama kedai tu B.E.E.
Ni spek sy.

Kebetulan tengah update blog pasal shaklee, aah guna ja la buku tu utk bckground. hahahaha






Comments

  1. uish nasib baik tak beli yang 360 tu. hehe yang ni dapat dua boleh tukar2 kalau bosan ^^
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

♥ K Doll Beauty Skincare ♥

Easy Copper Smokey Makeup Tutorial (great for monolid)

♥ Cara Mengubah Thumbnail Di YouTube ♥