Harley Quinn Inspired Makeup Look

Assalamualaikum ♥

Selalu buat makeup cantik2 kan, hari ni kita buat makeup grrrr sikit.
Tiba2 teringin buat inspired inspired makeup look ni, So sy buat Harley Quinn Inspired Makeup Look from Suicide Squad. Lepas ni, buat makeup tutorial kekasih hatinya pula. hahaha.
Satu benda yg saya lupa, lipstick tu sepatutnya kena buat mcm eyeshadow tu tp lupa. sebab penat sgt buat tutorial sampai trlupa yg tu. huhu. Apa2 pun, jangan lupa LIKE & SUBSCRIBE to my channel. Thank you so much people ♥





*************************************************************





Comments

Popular posts from this blog

♥ K Doll Beauty Skincare ♥

Easy Copper Smokey Makeup Tutorial (great for monolid)

♥ Cara Mengubah Thumbnail Di YouTube ♥