♥ Watch Running Man Online?! ♥

hai ♥
Kita bertemu lagi. hehehe. Sy tk pasti lah korang macam mana tapi sy suka tengok Running Man. Dulu ada sepupu yg tolong download kan, sekarang ni dia sudah bekerja so, tiada lah yg dapat tolong sy download lagi :(

Kalau tengok di youtube pun boleh. Kalau cari betul2 memang ada tapi selalunya kualiti x memuaskan. Betul x? hehehhe. Ni sy ada jumpa 1 website yg boleh tengok Running Man online. Xperlu sign up segala. Mungkin korang memang sudah tau pun, tapi xpa, sy nk share juga hahahha. apa salahnya kan, mungkin ada juga yg tengah mencari macam mana cara nk tengok running man free. hehehehe. Alaaaa, tengok di TV pun boleh tp kalau jenis yg macam sy ni yg memang x tengok tv hmmm tengok ja lah online.


 Click SINI utk terus ke laman web dia. Lama sudah sebenarnya x tengok Running man ni. Rindu tengok variety show korea. dulu hari2 mata ni menghadap komputer, tengok 2D1N, WGM, the return of superman. Sekarang ni, asyik sibuk update jualan ja. huhuhu. bisnes bisnes bisnes huhuhu.

*yg ada instagram tu, jangan lupa follow
@sitishoppe
@rafydahbeautihouse

x da insta? boleh je follow page siti shoppe. hehehhee. Kalau nk jadi dropship agen kami pun boleh. just whatsapp 01129851993 hehhee.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

♥ K Doll Beauty Skincare ♥

Easy Copper Smokey Makeup Tutorial (great for monolid)

♥ Cara Mengubah Thumbnail Di YouTube ♥